fbpx
Je salespitch in 1 dag
Op donderdag 19 maart vindt een live-dag plaats, waarin
we met elkaar een hele heldere salespitch gaan creëeren die
blijft hangen en jouw doelgroep raakt.
Vind je het altijd lastig om jezelf goed voor te stellen? Altijd als je weer die vraag krijgt: “Wie ben je? Wat doe je?” komt er een lang verhaal, waarbij je na 3 zinnen de ander langzaam ziet afhaken. Of je hakkelt en stamelt wat en uiteindelijk zeg je maar snel dat je ‘lifestylecoach’ bent, terwijl je eigenlijk vindt dat dat totaal niet de lading dekt.
Als jij het zelf al lastig vindt om te verwoorden wie je bent en wat je doet, hoe kan dan een potentiële klant aanhaken op jouw verhaal?
Als je dit herkent, dan is de live dag op 19 maart perfect voor jou om jezelf en je bedrijf stevig neer te zetten met een binnenkomer die blijft hangen.

Laat jouw succes niet langer aan het toeval over

Als jij klaar bent om de regie van jouw bedrijf en resultaat weer in eigen handen te nemen, en jouw succes niet meer aan ‘het toeval’ wil overlaten, is deze live-dag echt iets perfect voor jou.

Samen met Ciska en de andere deelnemers ga je in 1 dag een heel duidelijke boodschap creëeren en daarbij een heel simpel en effectief marketingplan die je helpt bij de juiste acties ondernemen. We starten met heel duidelijk maken en onderzoeken wie je klant precies is en wat zijn/haar problemen zijn waar jij de oplossing voor hebt. We gaan hier nog veel dieper op in dan dat je ooit gedaan hebt, zodat je het superscherp hebt, en daarmee jouw kernboodschap en salespitch ontzettend helder hebt. Vervolgens werken we aan de plan hoe jij met behulp van de juiste energie en werkende strategieën je deze potentiële klanten vervolgens ook tot jouw klant kunt maken.

Minder onzekerheid, meer helderheid, minder to-do’s, meer klanten

Na afloop van de dag heb je:

  • een korte en krachtige salespitch
  • een simpel, effectief en helder plan hoe jij de komende maanden je bedrijf kunt laten groeien en je nieuwe klanten kunt aantrekken
  • heel scherp met welke boodschap je de aandacht van jouw klant krijgt
  • FOCUS! Je weet welke dingen je moet doen, en ook welke niet
  • meer zelfvertrouwen, doordat je weet waar je voor staat en hoe je jezelf neer kunt zetten
  • rust en overzicht
  • een boost in je energie
  • een groter netwerk met wie weet zelfs potentiële klanten

Let op: bijwerkingen van deze training kunnen zorgen voor een grote stijging in omzet.

Praktische details:

Datum: donderdag 19 maart
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: omgeving Amsterdam
Inclusief lunch, hapjes, drankjes, materialen

Ervaringen van klanten:

De live dag was heel mooi en het was fijn om met gelijkgestemden samen te komen en elkaar scherp houden en aanvullen. Ik heb nu een hele heldere salespitch en concreet waar ik mij in 2020 op mag focussen.
De dag is echt een aanrader voor ondernemers die nog geen helderheid en focus hebben. Die graag aan de slag willen om helder te krijgen wie ze zijn en wat ze doen!

Boek hier je ticket: