Een consistente en blijvende klantenstroom
met marketing op jouw manier. Want dat is de enige manier.
Ontdek jouw eigen formule en maak een daverend succes van jouw bedrijf.

Je bent niet zomaar ondernemer. Je hebt een grootse missie. Je wilt een belangrijke of grote bijdrage leveren aan de wereld en aan anderen, en je weet dat je het kan.

Een expert ben je, daar twijfel je niet aan. Je hebt al klanten mogen helpen, en dat smaakt naar meer. Zoveel meer. Maar dat blijft tot nu toe uit. Er zit nog geen consistentie in die klantenstroom. Het blijft maar schommelen, en het voelt soms nog als toeval als er (voldoende) nieuwe klanten komen.

Je vraagt je af; ‘hoe krijg ik mijn bedrijf nu écht van de grond?”

Je weet dat er veel meer in zit. Dat je zoveel mensen of bedrijven zou kunnen helpen. Maar er is meer stabiliteit en groei nodig. En het liefst zonder allemaal gedoe of ingewikkelde systemen of trucjes. Maar vanuit gemak en flow. De beste klanten die jou weten te vinden en gemakkelijk ‘ja’ zeggen.

Je hebt al van alles geprobeerd. 1001 e-books gedownload, webinars bekeken, trainingen gekocht. Misschien ook al wel coaching gehad. Maar tot nu toe heeft nog niks echt goed gewerkt. Iedereen roept maar van alles wat je zou moeten doen. Dat is verwarrend en ook frustrerend. Want waarom werkt het nog niet voor jou?

Het voelt vaak als dat te strakke jurkje. Hij leek geweldig in de winkel, maar jouw maat was er niet meer. Het jurkje leek te passen, maar toen je ‘m thuis nog eens aantrok zat het toch eigenlijk niet lekker. Veel te strak. Je voelt je ergens in gepropt. Te weinig ademruimte, hij snijdt in je lichaam. En in plaats van dat die geweldige jurk je zelfvertrouwen geeft, voelt het totaal niet als het juiste. Niet als jou. Het doet niets voor je.

Net als met al die (marketing)oplossingen die iedereen voor je lijkt te hebben.

HET IS NIET VAN JOU.

  • – Marketing die je op korte en op lange termijn klanten oplevert ligt dichtbij jezelf. Is eigen, authentiek. Vind jouw eigen formule.

JOUW FORMULE = DOORLOPEND EN BLIJVEND MEER KLANTEN EN OMZET

Je wordt doorlopend met de mooiste businessadviezen om de oren geslagen. “Je moet echt een salesfunnel bouwen.” “LinkedIn is echt het beste platform om klanten te krijgen.” “Je moet echt webinars geven, want daar kan je snel veel klanten mee binnenhalen.” “Je moet in alignment zijn en iedere dag mediteren.”

Maar het ding is; dit is de formule, of een deel daarvan, van een ander. Iets wat voor hen werkt. Maar wat voor hen werkt, hoeft nog niet voor jou te werken.

Ik heb het zo vaak gezien. Ondernemers die training na training na coaching hebben gevolgd, maar niets leverde echt blijvend resultaat op.

En dat is ook precies datgene dat je nu tegenhoudt; je doet iets dat niet van jou is.

“Sterke, simpele en effectieve marketing is datgene dat bij jou past. Jouw manier is de enige manier.”

Wanneer je jouw manier hebt ontdekt, gaan klanten jou weten te vinden in plaats van dat jij ze achterna hoeft te jagen. De beste leads en klanten komen iedere week of maand binnen, bijna als vanzelf.

Je marketing wordt eenvoudig, omdat je precies weet waar je op moet focussen en doet wat jou gemakkelijk afgaat. Je werkt vanuit je kracht in plaats van vanuit een format of de formule van een ander.

Marketingkosten dalen, omdat je minder moeite hoeft te doen om je bereik uit te bouwen, je krijgt doorverwijzingen, je klanten zijn je ambassadeurs die de marketing en sales voor je doen en klanten blijven langer bij je.

Je winst stijgt, je houdt meer tijd over voor bijvoorbeeld je gezin, je ervaart meer rust en zelfvertrouwen en haalt meer vervulling in je werk.

Ik zou je het liefst gouden bergen beloven, maar

…de afgelopen jaren heb ik bij talloze ondernemers gezien dat je eigen formule vinden soms even puzzelen is. Er zijn oneindige mogelijkheden, en het is een kwestie van zoeken, proberen, bij je eigen talenten blijven, finetunen en jouw formule werkend krijgen. Zodat je deze vervolgens kunt kopiëren of automatiseren.

Omdat ik uit ervaring weet dat het niet altijd lukt om in 3 maanden je formule te hebben ontdekt, gefinetuned en de systemen te hebben staan om verder te kunnen uitbouwen, werk ik alleen in dit Jaarprogramma samen met mijn klanten. Om voldoende tijd te hebben om dingen te testen, werkend te krijgen en uit te bouwen.

Een succesvol bedrijf bouwen is net als het bouwen van een huis

Je begint bij het leggen van een stevige fundering. Want als die er niet is, is de kans groot dat alles wat je erop bouwt bij het eerste zuchtje wind omvalt. En dat wil je niet.

De fundering van je bedrijf is ontzettend belangrijk, maar wordt vaak onderschat of niet genoeg bij stil gestaan. Daarom start ik altijd met eerst de fundering leggen of aanscherpen voordat we aan de slag gaan met jouw marketingformule voor die consistente en blijvende klantenstroom.

Wat houdt het Jaarprogramma praktisch in?

Je krijgt 12 maanden lang coaching en begeleiding van Ciska en support en ondersteuning van de andere ondernemers in het Jaarprogramma.

> Het programma start met een het stevig neerzetten of het aanscherpen van de basis van je bedrijf. Dit doen we in 3 intensieve 1-op-1 sessies. Hierin gaan we op zoek naar je meest winstgevende en kansrijke niche; je beste klant met jouw beste aanbod voor een goede prijs. En vervolgens ontwikkelen we een ijzersterke marketingboodschap, zodat we je goed in de markt kunnen zetten.

> Daarna heb je elke maand een 1-op-1 coaching call van een uur. In deze fase focussen we op het op gang brengen van jouw consistente klantenstroom en welke formule voor jou werkt. Zo simpel mogelijk. Hierin kunnen we samen vinger aan de pols houden, bijsturen, volgende stappen bepalen, doelen stellen en plannen maken. Er is alle tijd om samen te sparren over waar je tegenaan loopt.

> Elke maand evalueren we je belangrijkste cijfers en acties. Zo houd ik je accountable en kun je bijsturen waar nodig. Hiermee ben je niet langer hap-snap aan het ondernemen, maar ga je precies zien wat werkt en wat niet. En op basis daarvan keuzes maken en je strategie volgen of aanpassen.

> We werken aan je visuele positionering in de vorm van je uitstraling en beeld. Tijdens het Jaarprogramma doen we ook een kleine fotoshoot samen om je positionering kracht bij te zetten. Uiteraard krijg je ook stijladvies en mooie, sterke foto’s de bijdragen aan je merk.

> Je krijgt toegang tot de online Academy, waarin je alle theorie en concepten vindt die je nodig hebt om succesvol te ondernemen. Dit kun je zien als een grote bibliotheek waar je toegang tot houdt, waar je altijd de informatie kunt opzoeken die je op dat moment nodig hebt.

> Er zijn in totaal 3 live dagen op locatie met de hele groep. Tijdens deze dagen gaan we nog dieper in op jouw groei als mens en ondernemer, maar ook praktisch en strategisch met elkaar aan het werk. Je profiteert op deze dagen nog eens extra van de kracht van de groep gelijkgestemde ondernemers en bouwt banden op voor de rest van je leven.

> Je mag me ten alle tijden mailen met je vragen, teksten, plannen voor mijn persoonlijke feedback.

> Je krijgt toegang tot een exclusieve en warme community met de andere deelnemers, waarin je wekelijks in contact bent met elkaar. De lijntjes met gelijkgestemde ondernemers is GOUD waard. Je kunt leren van elkaars ervaringen, elkaar en Ciska vragen stellen en elkaar supporten. Keer op keer bewijst de enorme kracht van de groep zich en is van onschatbare waarde.

Dit programma is alleen op basis van een goede klik en selectie.

Investering

De investering voor dit programma is 899,- excl. btw per maand. Dit kan ook worden voldaan in 1 termijn. Je ontvangt dan een korting van 7% en betaalt 9997,- excl. btw.

MAKE YOUR LIFE A MASTERPIECE. IMAGINE NO LIMITATIONS ON WHAT YOU CAN BE, DO OR HAVE.

– Brian Tracy

Voor wie is het Jaarprogramma?

 

  • ondernemers met een dienst die werken met (coaching)programma’s, trajecten, (online) trainingen, workshops of events, waarmee ze een transformatie bewerkstelligen bij hun klant
  • ondernemers die ambitieus zijn en met hun mooie werk een positieve bijdrage willen leveren aan de wereld
  • ondernemers die snel willen groeien en hun succes niet van toeval willen laten afhangen
  • ondernemers die hun eigen manier willen ontdekken, omdat ze voelen dat wat ze doen wel kloppend, passend en zuiver moet zijn
  • ondernemers die vooral ‘slimmer’ willen leren werken en niet harder
  • ondernemers met een growth mindset die vooral de kansen en mogelijkheden zien om verder te groeien, maar wat hulp zoeken bij HOE dan
  • je bent bereid en in staat om in jezelf en je ambities te investeren
  • je wilt groeien, maar ook je vrijheid behouden. Financiële vrijheid is wat je graag wilt, maar mentale vrijheid vind je net zo belangrijk.
  • je hebt een bepaalde mate van zelfleiderschap. Je zoekt niet iemand om je aan te slingeren, maar vooral iemand die je kan uitdagen, een sparringpartner en je door bepaalde blokkades of hobbels kan begeleiden

Ervaringen van klanten

Het was voor mij de eerste keer dat ik een bedrijf startte, dus ik had nog niet veel kennis over automatiseren en opschalen. Ik wilde niet alleen een goede start met mijn bedrijf, maar ik wilde vooral blijven groeien. Ik wilde weten hoe ik het moest aanpakken om “groter te worden”. Niet alleen in denken, maar vooral in doen. 

Het programma heeft mij over een aantal grote drempels heen laten stappen. Ik heb samen met Ciska meteen een duidelijk stappenplan voor het jaar gemaakt met daarbij behorende doelen. Ik ben mijn eerste groepsprogramma gaan lanceren en had meteen een uitverkochte groep!

Het programma is voor mij een hele fijne stok achter de deur om ook echt achter mijn doelen aan te gaan. Uit de online leeromgeving haal ik enorm veel informatie & de coachingcalls zijn heel leerzaam en inspirerend. Daarnaast heeft Ciska mij geleerd groter te denken en daar ook in te geloven!

De coaching heeft me in zoveel opzichten geholpen! Voor mijn samenwerking met Ciska durfde ik niet eens een foto van mijzelf te plaatsen, laat staan een filmpje.. Het heeft mij geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en het echt te gaan doen.

Zakelijk gezien heb ik ook echt sprongen gemaakt. Zo heb ik twee retreats georganiseerd die beiden zijn uitverkocht! Ik ben dingen gaan doen vanuit mijn eigen identiteit, passend bij hoe ik graag wil werken. Ik vond het fijn om onderdeel van een groep te zijn en met like minded mensen te zijn. Ciska haar support heeft mij echt zelfvertrouwen gegeven en daarnaast bevat het programma echt een schat aan content. Het programma heeft echt mijn verwachtingen overtroffen!

Voor mijn samenwerking met Ciska had ik nog niet helemaal duidelijk hoe ik mijn visie van ‘meer zijn dan een gewone kapper’ in een goed plaatje en aanbod kon krijgen. Hoe krijg ik die boodschap duidelijk overgebracht naar mijn klanten, zodat de juiste mensen in mijn stoel komen te zitten.

Onze samenwerking heeft voor een verdubbeling van mijn omzet gezorgd! Ik vond het super fijn om met iemand te kunnen sparren die al een aantal stappen verder is dan ik en het traject heeft me echt in mezelf laten geloven. Daarnaast is het fijn als iemand je soms met je neus op de feiten drukt, waardoor je zelf je overtuigingen leert inzien.

Ciska heeft me geleerd mijn waarde in te zien en te voelen dat ik echt iets bijzonders doe waar ik meer geld voor mag vragen. Daarnaast heeft de samenwerking me heel veel helderheid gegeven welke richting het op mag gaan en vielen de puzzelstukjes steeds meer op z’n plek. Ik vind het heel erg prettig hoe je net weer even die boost en inzichten krijgt na een coach call. Ik ben heel erg dankbaar dat wij hebben mogen samenwerken!

Demi Willemsen

Kapper en kleurcoach

My biggest challenge before we started working together was clarity of purpose and clarity of focus. Your questions and our discussions helped me very clearly picture what I wanted to do and build, and put those steps into motion.

With clarity of purpose and extreme focus, I’ve been able to build a business with six team members, and we’ll turn over almost $300k in our first year of operations! I can do amazing things with passion and focus, clearly!

If I haven’t been working with Ciska I would probably be doing a bunch of different things and it would have taken me ages to recognize and understand what I wanted to build and do it.

The cadence of our conversations, how we held them (online) and the content were all amazing, really impactful and personalized, catered 100% to me, where I am in my business and what I want to get out of my business.

Thank you so much for everything, Ciska! Your support, insights and our sessions together have helped me build my business.

Doordat ik niet veel van ondernemen afwist, was ik op zoek gegaan naar een business coach. De start van mijn onderneming voelde als beginnersgeluk, en daarom was ik op zoek naar meer structuur en strategie. Ik wilde vooral dat de klantenstroom op gang zou blijven én ik wilde meer leren over het ondernemen. Daarom koos ik voor het programma, want Ciska en dit programma voelde precies goed voor mij. Ik vond het investeren wel spannend, maar ik wist dat ik het alleen niet zou kunnen.

Mijn bedrijf is nu een veel logischer geheel geworden waar ik en mijn klanten blij van worden. Ook denk ik veel meer in mogelijkheden en dat werpt zijn vruchten af. Vooral het een-op-een samenwerken vond ik heel fijn. Ik paste het gelijk toe en kon daardoor ook feedback krijgen. Wat ik nu in korte tijd heb weten te behalen, had ik nooit op eigen kracht kunnen doen. Ik heb de groei van mijzelf als mijn bedrijf echt aan Ciska en haar programma te danken. Ik kom in de toekomst zeker terug!

De procesmatige aanpak vond ik erg prettig, omdat ik zelf ook zo werk en dan weet ik dat er ook nog wel eens verrassende uitkomsten uit een proces naar voren kunnen komen.
Ik had het traject voor geen goud willen missen. Los van de inhoud, vind ik je een heel fijn mens om mee samen te werken. Ondanks de intensieve sessies, kreeg ik er meer energie van dan dat de dag me kostte. Het traject heeft me veel inzichten opgeleverd over wie ik ben en hoe ik in mijn leven sta. Dit gun ik iedereen.

Wat heeft het traject me niet opgeleverd, zou ik bijna willen zeggen. Het traject heeft me veel meer opgeleverd dan op voorhand bedacht. Fijn dat je zo flexibel was om ook aandacht te schenken aan mijn zichtbaarheid middels een website. Hierdoor ben ik ook meer te weten gekomen over mijzelf en wat ik te bieden heb voor mijn klanten. Daarnaast heeft dit geresulteerd in een lay-out en kleurstelling van een website die bij me past. Last but not least: de fotoshoot. Het werkte voor mij goed dat je er bij aanwezig was. Jouw kritische oog heeft bijgedragen aan de kwaliteit van de foto’s.

Louis Jurjus

Contractmanager

Veel gestelde vragen

 

Hoe lang duurt het programma?

De naam zegt het al; 1 jaar. Dus 12 maanden. We overschatten vaak wat je in een week kunt doen, maar we onderschatten wat je in een jaar kunt bereiken.

In een jaar kun je je business en daarmee je leven transformeren.

 

Is dit traject online?

De meeste onderdelen van het Jaarprogramma zijn online, maar we in overleg kunnen ook sessies offline doen. Online samenwerken scheelt een hoop reistijd en gedoe en is net zo effectief. Zo maakt het niet uit waar je bent, we kunnen altijd weer de volgende stap samen zetten.

Gelukkig zien we elkaar ook elk kwartaal live op locatie tijdens de live dagen met de andere ondernemers die het programma volgen.

 

Voor wie is dit?

Het jaarprogramma is voor coaches, adviseurs of experts die 1-op-1 of in groepen werken met hun klanten en een bepaalde transformatie realiseren bij en met hun klanten. Het is voor ondernemers die voelen dat ze hier Grootse dingen te doen hebben, en hun ambities liever eerder dan later realiseren. Ze dromen van een leven vol overvloed in tijd (voor hun gezin, vrienden, zichzelf en hun klanten), liefde, energie en geld. Want ze weten; hoe meer je mag ontvangen, hoe meer je kunt (terug)geven.

 

Hoeveel tijd kost het Jaarprogramma me?

Het is de bedoeling dat het Jaarprogramma je vooral tijd oplevert, doordat je met focus werkt aan de juiste dingen in je bedrijf die gaan zorgen voor een enorme groei in omzet, klanten en leads. We gaan werken aan het aanscherpen van je marketing en sales, kiezen een simpele maar effectieve strategie die voor jou werkt, zodat jij je ijzersterk gaat positioneren. En dat gaat er voor zorgen dat de juiste klanten jou gaan weten te vinden in plaats van andersom. En dat gaat je heel veel tijd opleveren en bespaart je enorm veel marketingkosten.

 

Waar krijg ik hulp bij?

De focus van het traject ligt op het ontdekken en creëeren van jouw formule om een consistente, maar vooral blijvende klantenstroom te creëeren. Want daar gaat het uiteindelijk om.

Een business die succesvol is, waar jij goed van kunt leven en gelukkig van wordt. Een business op jouw voorwaarden, op jouw manier.

Dit traject is maatwerk, dus je krijgt hulp bij datgene wat jij nodig hebt om jouw financiële en mentale vrijheid te realiseren.

 

Wat is de investering voor het Jaarprogramma?

De investering is 799,- euro excl. btw per maand. Wanneer je kiest om in 1 termijn te investeren krijg je een korting van 6% en investeer je 8997,- excl. btw.