MAAK JE GROEIPLAN VOOR SUCCES

Je bent druk, er is zat te doen. Je to do lijst is meestal eerder eindeloos dan kort. En toch; heb je nog niet echt grip op je groei en resultaat.

En focus? Die is meestal ver te zoeken.

Je voelt dat er zoveel meer in je zit. Dat je veel meer kunt bereiken dan je nu doet. Maar hoe je dat eruit krijgt? Dat is nog de vraag.

Meld je dan nu hieronder aan voor de online sessie op 25 juli mei om 9.00 uur om samen aan de slag te gaan met je Groeiplan voor focus, groei en meer fun in je bedrijf. Om die potentie die je in je hebt er uit te kunnen laten komen.

SUCCESS IS A CONSEQUENCE.
NOT A COINCIDENCE.

Praktisch

De masterclass vindt live online plaats op maandag 25 juli van 9.00 tot 10.00 uur ‘s ochtends. Je ontvangt na aanmelding alle informatie en de link om er bij te zijn. Achteraf ontvang je automatisch de opname die gedurende korte tijd beschikbaar is om terug te kijken.

Er is ook ruimte en tijd om jouw vragen te stellen.

Nog even kort over Ciska…

In 2015 kwam alles in mijn leven op losse schroeven te staan. Ik raakte overspannen, en begon aan alles te twijfelen. Uiteindelijk volgde de keuze om mijn baan in loondienst op te zeggen en te gaan ondernemen. Iets dat nooit eerder in mij op was gekomen en waar ik niet eerder in mijn leven mee in aanraking was geweest.

Mijn ondernemersverhaal is er niet 1 van ‘overnight success’. De eerste jaren waren zoeken, veel leren en op mijn bek gaan.

Maar door te leren, te experimenteren en me te laten helpen ben ik nu jaren later op een plek waarvan ik niet had durven dromen. Vrijheid. Fijne klanten. Financiële stabiliteit. Plezier. En moeder van een geweldige zoon.

Het kan allemaal. Alles kan. Wanneer je volhoudt, je focus op je doelen houdt en keuzes maakt op basis van die doelen.

BEN JIJ KLAAR VOOR MEER FOCUS, FUN & GROEI?