fbpx
Leer Groots kennen
I am Groots begeleidt ambitieuze ondernemers
met het groeien van hun bedrijf om zo een
betekenisvol en vrij leven te creëeren.

Take control

Ciska van Grootveld richtte I am Groots op om haar twee grote obsessies kwijt te kunnen; iemand volledig tot bloei te laten komen én hoe dit vervolgens zichtbaar te maken. Iedereen is uniek en heeft iets bijzonders te geven.

“In 2016 ben ik met I am Groots gestart, nadat ik een jaar eerder overspannen was geraakt. Deze periode dwong mij tot nadenken over wat ik nou eigenlijk wilde, maar confronteerde mij ook met het belang van tijd. Beter gezegd hoe schaars onze tijd is.

Ik heb grote ambities en grote dromen. Van daaruit ontstond I am Groots. Maar toch liet ik me continue afleiden in wat mij te doen stond. Kijken naar anderen, heel hard en heel veel werken zonder daar de vruchten van te kunnen plukken. Vakinhoudelijk wist ik wel dat ik had wat ik nodig had, maar het lukte me nog niet om dat om te zetten naar een goedlopend bedrijf. Ik besloot om groot te investeren in coaching om daar de ondernemersvaardigheden te leren die ik nog miste, en dat resulteerde uiteindelijk in een groeiend en bloeiend bedrijf met in korte tijd een groei van meer dan 400% in omzet.

I am Groots staat voor het leven en uitdragen van jouw Grootsheid. Het gaat om het doen en het zijn van wie jij werkelijk bent. Zonder concessies en vanuit volledig vertrouwen. Jij bent hier met een reden en wat dat ook is, dat verdient om succesvol te zijn.

Stop wasting your time! Own it, live it, show it, share it.

Kristalhelderheid

In bijna alle gevallen wanneer een bedrijf nog niet loopt zoals je loopt, ontbreekt het ergens nog in Helderheid. Want als jij PRECIES kunt uitleggen wat jij zo goed kan en welk 'probleem' jij van je ideale klant kunt oplossen, en dit continu helder blijft uitdragen, weten jouw toekomstige klanten je moeiteloos te vinden. En ben jij dé persoon in jouw branche die bekend zal staan om wat jij zo goed kan.

Binnenkant = buitenkant = binnenkant

Een succesvol bedrijf runnen begint bij jou. Door eerst naar 'binnen' te gaan om daar helderheid te vinden over wie je bent en wat je wilt, kun je vervolgens veel sterker jezelf aan de buitenwereld laten zien.

Neem je verantwoordelijkheid

Onze unieke talenten en onze missie is ook een verantwoordelijkheid. We hebben hier iets te doen, en dat vraagt ook onze commitment en toewijding. Maak de keuze om jouw missie te leven en dit Groots uit te dragen naar de buitenwereld. In wat voor vorm dan ook.

Passie en ervaring

Haar loopbaan begon in de marketing- en communicatie bij een grote internationale retailer. Na een aantal jaar ging Ciska’s modehart kriebelen en volgde ze een stylingopleiding naast haar baan. Toen de overstap kwam naar Learning & Development ontdekte zij haar grote passie voor mensen, hun ontwikkeling en hun kracht. In 2016 kwam de grote stap om voor zichzelf te beginnen.

Uiteindelijk leidde dat tot I am Groots en het helpen van andere ondernemers om makkelijker de leukste klanten aan te trekken, zodat iedereen zijn/haar impact kan maken op deze wereld.

I am Groots werkt(e) voor