Programmeer jezelf voor succes
Je mindset en energie is de eerste 50% in succesvol ondernemen

Je werkt hard en hebt een grote droom. Je bent gaan ondernemen voor meer vrijheid, voldoening en plezier, maar de werkelijkheid is vaak anders. Je bent druk met het werven van nieuwe klanten, wat niet altijd soepel gaat, je wilt je website nog perfectioneren, er moeten nog mooie posts voor social media gemaakt worden en je administratie op orde maken. Je hebt van alles aan je hoofd, een lange to do list en soms vraag je je af; kan het ook makkelijker?

Soms betrap je jezelf erop dat je je vergelijkt met andere ondernemers, die veel verder zijn dan jij. Je twijfelt misschien wel eens aan jezelf; kan ik het echt wel? Zit er wel iemand op mij te wachten? Is er wel ruimte voor mij?

En dat voelen je klanten. Onbewust nestelen die twijfels en die zorgen in je energie. Belemmerende overtuigingen remmen je of blokkeren je zelfs. Waardoor je blijft op de plek waar je nu bent en niet verder komt.

In de training ‘Programmeer jezelf voor succes’ leer je werken met je eigen energie, deze positief beïnvloeden en zorgen dat jij zelf iedere dag weer in opperbeste staat bent. Zodat jij jouw klanten het beste kan helpen en je vol vertrouwen en plezier kunt ondernemen.

Hoe heerlijk zou het zijn als:

– je iedere dag vol energie en vertrouwen je dag begint en volop geniet van elke stap van je reis

– je klanten aanhaken op jouw positieve energie en heerlijke vibe. Je bent een magneet met een enorme aantrekkingskracht

– je vol vertrouwen bent in je ondernemerschap en het runnen van je bedrijf

– je bruist van de energie en je je dagen en tijd op een voor jou optimale manier kunt managen

– je het verschil kunt maken voor jouw klanten, zonder daar zelf aan onderdoor te gaan

– je maximaal kunt samenwerken met het Universum en daarmee maximaal kunt manifesteren. Je weet hoe je kunt meevaren met de stroom mee in plaats van continu tegen de stroom in te zwemmen.

– je vanuit je mindset en energie de meest mooie kansen, klanten, samenwerkingen etcetera kunt aantrekken

“THE WAY YOU DO ANYTHING IS
THE WAY YOU DO EVERYTHING.”

Na het volgen van de training ‘Programmeer jezelf voor succes’ weet je:

– hoe je door de juiste focus kunt bereiken EN aantrekken wat je zo graag wilt, zonder daar hard(er) voor te moeten werken

– hoe je vanuit flow en plezier kunt werken

– hoe jouw bedrijf jou in staat stelt om het leven te leiden dat je wilt (NIET ANDERSOM!)

– hoe je met en vanuit je eigen energie kunt werken, en daarmee onweerstaanbaar bent voor jouw ideale klanten

– hoe je in samenwerking met het Universum kunt werken en door middel van een heel leuk experiment meer omzet, klanten, mooie kansen kunt manifesteren (en hoe ik daar zelf al meerdere keren 15.000,- euro mee manifesteerde)

– hoe het ondernemerschap LEUK blijft, op korte en lange termijn

Wat houdt de training ‘Programmeer jezelf voor succes’ in?

Deze training is een online training die je op je eigen tempo op je eigen moment kunt volgen.

De training bestaat uit ruim een uur aan videomateriaal en 3 geleide meditaties.

Na aanschaf ontvang je levenslang toegang tot de online omgeving met de training

BONUS: Het experiment om meer te leren samenwerken met het universum, waarmee ik al meerdere keren 15.000,- mee heb gemanifesteerd en wat een aantal van mijn klanten dingen heeft gebracht als:

  • een item op nationale tv bij Goedemorgen Nederland over haar werk
  • een gastblog op Holistik.nl
  • omzetgroei
  • een klant in het buitenland

De investering voor deze training is 199,- euro excl. btw. Je houdt levenslang toegang.

Nog even voorstellen…

In 2015 raakte ik overspannen. Ik werkte toen nog in loondienst, reisde daar veel voor, volgde een stylingopleiding naast mijn werk en zat vol in een verbouwing van ons eerste huis. Niet gek dat mijn lijf de stekker eruit trok. Als ik nu terugkijk zie ik ook hoe enorm ik eraan gewend was om altijd in de zesde versnelling te werken. Altijd maar alles geven en enorm gedreven door ego en mijn hoofd.

Toen ik in 2016 besloot om mijn baan op te zeggen en voor mezelf te beginnen, stapte ik weer precies in dezelfde valkuil. Rond kerst 2017 had ik 1,5 jaar zo hard en veel gewerkt om mijn bedrijf op te bouwen dat ik bijna weer overspannen was.

De afgelopen jaren heb ik enorm geïnvesteerd in mijn ontwikkeling. Niet alleen als ondernemer maar ook als mens. Ik kwam in de zomer van 2018 (voor de 2e keer) in aanraking met de Wet van Aantrekking en spiritualiteit en het greep me. Ik verslond alles wat ermee te maken had en volgde in 2019 een heel bijzonder spiritueel business traject dat me leerde hoe ik niet alleen vanuit hoofd, strategie en kennis mijn bedrijf kon bouwen, maar ook vanuit flow, intuïtie en helemaal op mijn eigen manier.

Die combinatie bleek ijzersterk en precies wat ik zocht. Een manier om succesvol te ondernemen, hard te groeien, maar ook met voldoende rust, helemaal vanuit mijn eigen gevoel en vertrouwen. Voor mij is deze combinatie echt DE manier om duurzaam te groeien en te genieten van iedere dag en iedere stap.

Programmeer jezelf voor succes

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze training?

De training is geschikt voor ondernemers met een dienst zoals coaches, therapeuten, healers, fotografem, tekstschrijvers die op zoek zijn naar manieren om hun bedrijf op een prettige manier op te bouwen of te laten groeien, zonder daar zelf de dupe van te worden.

Het is ook voor startende ondernemers die soms nog twijfels voelen of onzekerheid ervaren in het ondernemen.

Hoe kan ik meedoen aan de training?

Na aankoop ontvang je zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur toegang tot de online omgeving met de online training. Je houdt vervolgens levenslang toegang en ontvangt alle toekomstige updates.

Is er mogelijkheid tot het stellen van vragen?

Ja. Reageer op de mail met de toegang tot de training en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug met een antwoord.

Wat kost deze training?

Deze training kost 199,- euro excl. BTW (240,79 euro incl. BTW). De BTW is voor jou als ondernemer aftrekbaar.

Kan ik de investering in de training als zakelijke kosten opgeven?

Ja, zeker. Je ontvangt na aankoop een factuur die je als zakelijke kosten kunt boeken.

Niet goed, geld terug garantie.

Als de training niet is wat je ervan verwacht had, krijg je binnen 14 dagen je geld terug. No questions asked.

Doe je mee?