Online trainingen
Bouw aan je eigen (bedrijfs)groei, en start meteen.
Heb je Grootse plannen met je eigen bedrijf, maar heb je weinig geduld? Wil je nu meteen beginnen met de juiste stappen zetten en jezelf en je bedrijf klaarstomen voor grote groei?

 

Je kunt met de online trainingen hieronder meteen zelf starten.

Waar wacht je nog op?

TRAINING ‘EEN IJZERSTERKE BOODSCHAP’

Creëer een kristalheldere en krachtige boodschap, waarmee je direct opvalt bij jouw ideale klant

Vind je het nog lastig om nieuwe klanten aan te trekken? Post je regelmatig op social media, maar gebeurd er nog niets? Vind je het soms nog best lastig om kort en krachtig uit te leggen wat je nu precies doet en voor wie?

In deze online training leer je stap voor stap hoe je een duidelijke boodschap formuleert die jouw ideale klant raakt. Zodat ook jij makkelijker nieuwe klanten en leads kunt werven.

TRAINING ‘SUCCESVOL ZICHTBAAR VOOR MEER KLANTEN EN OMZET’

Leer de sterke basis van een succesvol bedrijf bouwen

Heb je een ellenlange to-do list, en blijft het maar lastig focus houden? Moet je voor je gevoel overal zijn en alles doen om succesvol te kunnen zijn? Stop, ho! Er zijn een aantal basisstappen en elementen die je nodig hebt bij het bouwen van een succesvol bedrijf, en schrappen is key!

In deze online training leer je hoe je de fundering van je bedrijf opbouwt en hoe je ‘aan de voorkant’ meer en betere klanten kunt werven, zonder pushen of sleasy sales-person te hoeven zijn.

TRAINING ‘PROGRAMMEER JEZELF VOOR SUCCES’

Je mindset en energie is de eerste 50% van je succes

Ben je druk bezig met het opbouwen van je bedrijf? Vergelijk je jezelf soms met anderen die veel succesvoller lijken? Twijfel je misschien best wel eens of het je wel gaat lukken? Of ren je jezelf voorbij in het waarmaken van je dromen?

In deze online training leer je hoe je met je eigen energie kunt werken en hoe je met je belemmerende overtuigingen om kunt gaan, zodat ze je niet langer tegenhouden om te doen wat je wilt doen. Je krijgt allerlei handvatten mee om meer vanuit intuïtie en flow te werken, en je leert samenwerken met het universum.