Met behulp van een visualisatie kun je je energie verhogen

Spiritualiteit en energie zijn twee hele belangrijke ingrediënten voor een succesvol bedrijf voor mij. Mensen kopen namelijk niet alleen mijn oplossing voor hun probleem, ze kopen ook om mij. Ze kopen als het ware een stukje van mij. En dat geldt voor jou net zo, en zeker wanneer je een dienst aanbiedt. Je bent allang niet meer uniek in wat je doet. Maar jij en jouw energie is wel uniek. En mensen haken onbewust aan op jouw energie. Ze zullen dingen zeggen als: “Ik vind jou heel erg sympathiek overkomen.”Of iets als: “Ik wist dat ik graag met jou wilde werken.” Dat zijn allemaal uitingen van je energie en van wat jij uitstraalt, waar mensen onbewust op aanhaken of afhaken. En precies daarom is het werken aan je energie en daarmee zo dicht mogelijk bij jezelf blijven zo belangrijk. Daarmee trek je via je onderbewuste signalen de juiste klanten aan. Meditatie en visualisatie zijn hele krachtige tools om hier aan te werken.

Om je te helpen om je energiefrequentie te verhogen en nóg meer vanuit jouw juiste energie te ondernemen, heb ik een een geleide visualisatie voor je opgenomen. Zodat ook jij in contact kunt komen met je innerlijk bron van wijsheid. Beluister de podcast met visualisatie hieronder.

Volg me ook op instagram voor meer inspiratie en behind the scenes:

@ciska_iamgroots

Beluister de aflevering ook op iTunes en abonneer je op de I am Groots Podcast. Zo mis je geen enkele aflevering meer.
Beluister hier de aflevering op Spotify of vind ‘m op YouTube.

No Comments
Post a Comment