Ciska naam een kijkje in de kledingkast van Nadine Walter

Haar creatieve talenten bundelde ze in haar eigen bedrijf Studio Vorm Creative. Als grafisch vormgever en interieurstylist helpt ze bedrijven om hun boodschap visueel te vertalen in zowel logo, website als inrichting van bijvoorbeeld winkels en restaurants. Haar vrolijke karakter en oog voor alles met vorm en kleur zorgt voor een vrolijke en eigen kledingstijl. Deze week nemen we een kijken in de kledingkast van Nadine Walter. Kijk je mee?

Persoonlijke stijl

Nadine ontwerpt huisstijlen, logo’s, websites en ga zo maar door, dus het is wel duidelijk dat ze een heel eigen smaak heeft en gevoel voor stijl. Als vormgever en stylist moet je heel diverse stijlen kunnen ontwerpen en vertalen, en die variatie zien we ook terug in haar kledingkast. De ene keer houdt ze meer van simpele stukken van mooie kwaliteit, en de andere keer heeft ze in alles met kleur en prints. “In hele bijzondere of uitgesproken stukken investeer ik niet te veel, omdat ik weet dat ik daar sneller op uitgekeken ben. Maar aan een mooie basic trui van goede kwaliteit wil ik wel eens meer geld uitgeven.”

Draag wat je zelf leuk vindt!

Het belangrijkste uitgangspunt in de kledingkast van Nadine Walter is wel om vooral te dragen wat je zelf leuk vindt. Zo vinden we in haar kast een uitgesproken pak in tijgerprint, een short van ribstof en een broek in alle kleuren van de regenboog. “Als ik het in de winkel zie, vind ik sommige dingen ook wel gewaagd. Maar als ik het leuk vindt, koop ik het toch en draag ik het gewoon.” Ze denkt wel na over wat ze draagt als ze bijvoorbeeld op bezoek gaat bij een klant. “Een sweater vind ik dan toch iets te casual. Dus dan kies ik voor een leuke blouse met een printje of kleur. Ik wil vooral iets dragen waarin ik ook mezelf kan laten zien en mezelf ben.”

Het is mooi om te zien hoe haar creativiteit zich vertaald in een vrolijke en eigen kledingstijl. Ze blijft hierin dicht bij haarzelf en laat zichzelf duidelijk zien. Ze is zeker niet bang om eens uit te pakken met iets geks of opvallends. “Als je het zelf maar leuk vindt!”

 

Heb je ook zo genoten van de kleurrijke kledingkast van Nadine? Eerder ging Ciska op bezoek bij nog veel meer kleurrijke en uitgesproken vrouwen. Zo nam ze eerder ook een kijkje in de kledingkast van yogi en oprichter van Granny Yoga Marij de Vries, illustrator Sella Molenaar en blogger en onderneemster Marjolein van den Broek. Wil je geen video meer missen? Abonneer je dan HIER op het YouTube kanaal van I am Groots voor elke week weer een nieuwe video.

No Comments
Post a Comment