Ciska nam een kijkje in de kledingkast van Amber van Leeuwen

In de vorige aflevering spraken we uitgebreid met Amber van Leeuwen, beter bekend als The Social Good Girl. Met haar gelijknamige bedrijf helpt ze mensen en bedrijven met hun Instagram marketing en hoe je daar vooral echt en authentiek in kunt blijven. Haar uitstraling op Instagram en haar website is vrolijk, roze, paars en gevuld met unicorns. Hoe zouden we dit terugzien in haar eigen kledingkast?

Amber = niet alleen The social good girl

Amber startte haar bedrijf terwijl ze in Thailand woonde met haar vriend. Ook in haar kledingkast zie je deze periode heel duidelijk terug. Zomerjurkjes, zomerse topjes en zwierige rokken. “Ik houd ook heel erg van lange kledingstukken. En prints. Dat zie je overal wel duidelijk in terug.”

De paarse sectie

Er is ook een paarse en roze sectie in haar kledingkast, waar ze al haar outfits voor fotoshoots bewaart. Eens in de zoveel tijd maakt ze veel foto’s met haar fotograaf, zodat ze weer mooie foto’s voor op haar social media heeft. Amber van Leeuwen: “Ik koop dan ook speciaal outfits voor die fotoshoots. Daarin mag het van mij nog wat gekker en kleurrijker. Waarom zou je niet een knalroze broek met een top met gekleurde stippen met elkaar kunnen combineren?”

Kleurrijk type

Maar behalve deze super vrolijke sets heeft ze ook nog ‘gewone’ items in haar kast. Haar dagelijkse outfits zijn iets minder uitgesproken, maar wel altijd vrolijk. “Ik zou wel nog meer kleur willen toevoegen aan mijn garderobe. Dus als ik nu nieuwe dingen zou kopen, zou het zeker wel met kleur zijn. Behalve blauw, dat staat mij niet. Al vind mijn vriend van wel.”

Laat jezelf zien

Haar vrolijke en bruisende persoonlijkheid is duidelijk terug te zien in haar kleding. Ze is niet bang om op te vallen en laat zichzelf graag zien. Wat natuurlijk meteen één van de belangrijkste adviezen is aan al haar klanten die willen groeien op Instagram.

Meer zien?

Vind je het ook zo heerlijk om te neuzen in andermans kledingkast? Word je geïnspireerd door de kasten van andere vrouwen? We gingen eerder bij nog veel meer dames op bezoek. Kijk ook mee in de kasten van modeblogger Marjolein van den Broek, hoofdredacteur van Women’s Health Milou Turpijn en marketingexpert in de boekenwereld Janne Colenbrander. Abonneer je ook op ons YouTube kanaal om geen video meer te missen!

No Comments
Post a Comment